За Нас

JAMBA – Хъб на възможностите е адаптирано пространство за обучение, достъпно за хора с функционални предизвикателства. Освен основната обучителна дейност в хъба ще  се организират и социални и творчески събития като мотивационни лекции, изложби на творци, литературни вечери, вечери за рисуване и музика,  прожекции на адаптирани филми, творчески работилници и др.

От създаването на Фондация „Сошъл Фючър“ за нас беше ясно, че следва да създадем пространство, което да бъде олицетворение на всички наши убеждения – място, което вдъхновява хората и ги енергизира да вярват в себе си и в собствените си способности. Модерно, достъпно, адаптирано и приветливо – радваме се, че усилията ни се увенчаха с успех и днес можем да споделим този специален момент с Вас.”

Създаването на Хъба затваря кръга от услуги, необходими за реализиране на дейности по обучение, вдъхновяване, овластяване, последваща кариерна реализация и активно включване в социалния и икономически живот в България. Пространството разполага с обучителна зала, зала за социални събития – изложби, културни събития, филмови прожекции и др., социално кафене. Капацитетът на центъра позволява обучението на над 350 души месечно.

„JAMBA – Хъб на възможностите” се помещава на 224 кв. м. в общински имот, предоставен от Столична община Район Лозенец. Основен партньор за изграждането на пространството е Paradise Center.

Мястото е подкрепено финансово и продуктово и от компаниите: JYSK, JTI, Hellenic Coca-Cola, Telus International Bulgaria, Botanic Lab, Intex Design, както и от инициативите 1000 Balkan и Run2Gether България, в които се обединяват  много частни и корпоративни дарители.